logo

  • Gratis verzending
  • Levering door heel Nederland
  • Gecertificeerde montage & onderhoud
  • Home
  • Diensten
  • Airconditioning

Airconditioning

Comfort

Het klimaat is veranderlijker dan ooit en de temperaturen halen alsmaar hogere pieken. Tijdens die periodes is een aangename koelte in huis of op kantoor geen overbodige luxe. Daardoor voelen we ons beter en presteren we beter. Uit onderzoeken blijkt dat bij een kamertemperatuur van 28°C het prestatievermogen en het gevoel van comfort met meer dan 30% daalt. De ideale binnentemperatuur is 6° lager dan de buitentemperatuur wanneer deze de 30°C overstijgt.

Gelijkmatige luchtcirculatie

Een verfrissende en gefilterde luchtstroom zorgt voor een aangenaam gevoel. airco’s bieden een snelle en gelijkmatige verspreiding van koele lucht in de ruimte. Wij garanderen u een optimale plaatsing van de binnenunits, zodat uw comfort maximaal is, zonder gevoel van tocht.

couple

Airco voor in
huis of slaapkamer?

Gezond

Dat u verkouden zou worden van airconditioning, is een hardnekkig misverstand. Tocht en een te groot temperatuurverschil tussen binnen en buiten moet u steeds vermijden. Ga dus nooit vlak voor een binnenunit zitten. Een airco systeem die deskundig geplaatst is, verbetert zelfs de luchtkwaliteit. Ze zijn voorzien van filters die bacteriën doden en stof, rook en pollen tegenhouden. Bovendien kan een airco via een aparte functie de lucht ontvochtigen.

Energiezuinig

Airconditioning hoeft ook niet energieverslindend te zijn. Dat bewijzen onze huismerk airco’s. Deze inverter-toestellen verminderen het elektriciteitsverbruik met 30% tot 40%!

Koelen én verwarmen

De meeste toestellen uit ons gamma zijn geen gewone airco’s maar inverters. Dit zijn warmtepompen die door de omkeerbaarheid van hun werking zowel kunnen koelen als verwarmen. Dat maakt hun tot een ideaal systeem voor een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door. Tevens is het zo dat in het voor of najaar het zelfs goedkoper is om met de airco te verwarmen dan met een cv systeem.

Airconditioning nodig
voor kantoor of werkplaats?

businessman

Mono-split of multi-split

Bij ons kunt u kiezen uit mono-split of multi-split oplossingen. mono-split airco's koelen of verwarmen één ruimte, terwijl multi-split airco's of VRF systemen meerdere ruimtes apart of tegelijk koelen of verwarmen. Wij bieden systemen die het mogelijk maken om 1 tot zelfs 48 binnenunits te koppelen aan één buitenunit.

Geen drastische ingrepen

De installatie vereist doorgaans weinig boor en breekwerk. Ideaal dus voor verbouwingen en renovaties. De buitenunits zijn compact en vallen nagenoeg niet op als ze doordacht geplaatst worden.

woman smiling

Op zoek naar een airco?
Wij helpen je kiezen!