logo

 • Verwarmen met een airco

  Verwarmen met een airco

  Verwarm uw huis of kantoor met een airco

  • Energiezuinig verwarmen
  • Energiezuinig koelen
  • Fluisterstil

  Meer informatie Contact opnemen

 • Gratis verzending
 • Levering door heel Nederland
 • Gecertificeerde montage & onderhoud
 • Home
 • Diensten
 • Verwarming

Verwarming

CV Installaties

Vertoont uw huidige cv-ketel regelmatig kuren en loont reparatie niet, of vindt u het de hoogste tijd worden voor een nieuwe cv-ketel die energiezuiniger en spaarzamer is?

Wij vervangen uw cv-ketel tegen voordelige prijzen. U zult niet alleen uw profijt halen uit lagere energie- en onderhoudskosten, maar ook zult u genieten van optimaal comfort en onbeperkt warm water. Kortom: u bespaart niet alleen uw portemonnee op energiekosten, maar ook het milieu heeft baat bij minder uitstoot van co2.

Samen kiezen wij uw nieuwe ketel

De laatste jaren zijn de energieprijzen fors gestegen. De komende jaren lijkt deze trend alleen maar door te zetten. Verbruikt u veel energie? Overweegt u dan eens de plaatsing van een nieuwe cv-ketel. Omdat cv-ketels steeds beter worden en een hoger rendement leveren, kan een nieuwe ketel interessant zijn, ook al is uw huidige ketel nog niet aan vervanging toe. Wij kunnen het rendement van uw huidige ketel meten en u informeren over het rendement dat u kunt behalen met een nieuwe cv-ketel. Kortom: u bespaart niet alleen uw portemonnee op energiekosten, maar ook het milieu heeft baat bij minder uitstoot van co2.

Een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Vloerverwarming:

Vloerverwarming heeft veel voordelen. In de eerste plaats wordt de ruimte van vloer tot plafond zeer gelijkmatig verwarmd. Nooit meer last van koude voeten dus. Daarnaast zorgt het voor een behaaglijk klimaat met een stabiele temperatuur en weinig luchtstroming, waardoor u weinig last heeft van opdwarrelend stof. Omdat radiatoren ontbreken, heeft u tot slot meer ruimte en inrichtingsvrijheid.

Vloerverwarming is ook erg effectief in de utiliteitsbouw. Een verwarmde garagevloer droogt snel op en geeft veel comfort aan de monteurs die vaak op de grond moeten liggen.

Radiatoren:

Het voordeel van radiatoren boven vloerverwarming is dat de temperatuur sneller aangepast kan worden. Vloerverwarming heeft meer massa en is daardoor trager. Ook zijn radiatoren verkrijgbaar in prachtige designmodellen. Wat dacht u van een radiatorkapstok? Of een handige handdoekwarmer?

Convectoren:

Een convector is een radiator met een grote hoeveelheid dunne aluminium plaatjes. Doordat er relatief weinig water door het apparaat stroomt, en de massa dus gering is, kan een convector in zeer korte tijd grote ruimten verwarmen. De convector zorgt voor een constante luchtcirculatie.

Luchtverwarming: 

Luchtverwarming reageert nog sneller dan de radiator. Ruimtes kunnen razendsnel verwarmd en gekoeld worden.

Direct gestookte heaters: 

Een direct gestookte heater is een op gas gestookte verwarmingsbron. Een ventilator zorgt voor een warme luchtstroom, waardoor de warmte door de hele ruimte verspreid wordt. De direct gestookte heater wordt gebruikt in fabriekshallen, magazijnen, op- en overslagplaatsen, stallen en opslagruimten.

Indirect gestookte heaters: 

Een indirect gestookte heater is een verwarmingsbron op basis van CV water. De indirect gestookte heater kan eveneens worden toegepast in fabriekshallen, magazijnen, op- en overslagplaatsen, stallen en opslagruimten

woman smiling

Op zoek naar een airco?
Wij helpen je kiezen!