logo

  • Gratis verzending
  • Levering door heel Nederland
  • Gecertificeerde montage & onderhoud

Airconditioning & klimaattechniek voor particulier gebruik

beach 1751455 640
Airconditioning & klimaattechniek voor particulier gebruik


Warme zomers zijn in de meeste gevallen voor iedereen een genot. Buitenshuis samenzijn met familie en vrienden, naar het strand of simpelweg een terrasje opzoeken. Na zo’n soms inspannende dag is het prettig om thuis te komen in een comfortabele leef en/of slaap omgeving. Een op de juiste manier berekende, geïnstalleerde en werkende airconditioner kan hieraan meewerken.

AV Klimaattechniek is gespecialiseerd in het oplossen van uw warmte klachten. Voor elk type woning en voor elk type ruimte kunnen wij een op maat gemaakte oplossing aanbieden. En zo bijdragen aan een voor u gewenst leefklimaat.
Neem eens een kijkje in onze webshop en zie daar onze energiezuinige en fluisterstille Split Unit Airco en Multi Split Airco.

couple

Offerte aanvragen
voor thuis of slaapkamer?

Enkele voordelen van airconditioning

  • Met airco kunt u uw slaapkamer lekker koel houden
  • Met aircoditioning kunt u de luchtvochtigheid naar beneden brengen
  • Airco is niet duur, met de juiste units is een CV zelfs overbodig
  • Er zijn volop aircosystemen leverbaar die vrijwel geruisloos zijn
  • Een split unit airco monteren door AV Klimaattechniek is vaak binnen 1 dag gereed

Certificering

De monteurs van AV Klimaattechniek zijn PED en F-gassen gecertificeerd. Zij mogen volgens de huidige wetgeving in heel Europa stationaire aircosystemen installeren en onderhouden. U bent bij AV Klimaattechniek dus verzekerd van een vakkundige en snelle installatie van uw airconditioning.

Service en onderhoud

Het is belangrijk om een airconditioning systeem na aanschaf te onderhouden om de levensduur te verlengen en aanspraak op garantie te blijven garanderen. AV Klimaattechniek neemt het onderhoud van uw airco systeem graag uit handen. Hiervoor kunt u een abonnement voor service en onderhoud afsluiten. Dit abonnement is onder andere bedoeld voor het onderhoud aan split, multi split en koelsystemen.

Abonnement voor onderhoud en service afsluiten?

Wilt u meer informatie over ons service of andere diensten? Of meteen een afspraak maken voor een abonnement? Bel 085-1305706 of stuur een e-mail.

woman smiling

Op zoek naar een airco?
Wij helpen je kiezen!