logo

  • Gratis verzending
  • Levering door heel Nederland
  • Gecertificeerde montage & onderhoud

Airconditioning & klimaattechniek voor zakelijk gebruik

AV Klimaattechniek is de juiste partner voor al uw klimaat oplossingen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in nagenoeg alle voorkomende bedrijfsmatige airconditioning en koel installaties. Dit kan variëren van een Split Unit Airco in één kantoorruimte of tot volledige VRF systemen van bijvoorbeeld 64 binnenunits per koeltechnisch systeem. Door onze ruime ervaring met grote en kleine bedrijfsmatige en particuliere projecten zijn wij in staat om volledige kantoorpanden, hotels, winkelcentra, bedrijfshallen en dergelijke ruimtes of gebouwen te koelen of verwarmen. Ook voor middelgrote of kleinere zakelijke toepassingen kan AV Klimaattechniek u van dienst zijn. Airconditioning en koel installaties voor bijvoorbeeld winkels, restaurants, koelcellen, kantoorruimten, medische praktijken, gymzalen/sportscholen, schoolgebouwen, kinderdagverblijven, zorginstelling of voor uw kantoor aan huis zijn voor ons een dagelijkse routine.

businessman

Offerte aanvragen
voor kantoor of werkplaats?

R22 Koudemiddel

Vanaf 2015 is R22 koudemiddel definitief uitgefaseerd en is het verboden om aan R22 installaties onderhoud uit te voeren. R22 is een koudemiddel dat werd toegepast in airconditioning koel- en vriesinstallaties. Vooral bij oudere installaties is de kans aanwezig dat deze nog op R22 draait. Deze koelsystemen mogen niet meer worden bijgevuld. U kunt uw installatie laten ombouwen naar een milieuvriendelijk koudemiddel. Hierdoor kan uw bestaande installatie blijven bestaan en worden gebruikt. Wilt u advies over vernieuwing of retrofitten van uw installatie? Bel 085-1305706 of stuur een e-mail.

Certificering

De monteurs van AV Klimaattechniek zijn PED en F-gassen gecertificeerd. Zij mogen volgens de huidige wetgeving in heel Europa stationaire aircosystemen installeren en onderhouden. U bent bij AV Klimaattechniek dus verzekerd van een vakkundige en snelle installatie van uw airconditioning.

Service en onderhoud

Het is belangrijk om een airconditioning systeem na aanschaf te onderhouden om de levensduur te verlengen en aanspraak op garantie te blijven garanderen. AV Klimaattechniek neemt het onderhoud van uw airco systeem graag uit handen. Hiervoor kunt u een abonnement voor service en onderhoud afsluiten. Dit abonnement is onder andere bedoeld voor het onderhoud aan split, multi split en koelsystemen.

Abonnement voor onderhoud en service afsluiten?

Wilt u meer informatie over ons service of andere diensten? Of meteen een afspraak maken voor een abonnement? Bel 085-1305706 of stuur een e-mail.

woman smiling

Op zoek naar een airco?
Wij helpen je kiezen!