logo

  • Gratis verzending
  • Levering door heel Nederland
  • Gecertificeerde montage & onderhoud

Service

Service

Een correct geïnstalleerde en periodiek onderhouden airconditioner is in alle gevallen de sleutel tot een probleemloze werking van een installatie. Toch kan het voorkomen dat een airconditioner na een aantal jaren minder gaat functioneren door de slijtage van kleine onderdelen. De service van AV Klimaattechniek is in staat om tijdig op uw servicevragen of storingsmelding te reageren en u zo snel mogelijk weer te voorzien van een goed werkende airconditioning of koelinstallatie.

Dankzij onze 24/7 servicedienst staan onze monteurs op elk moment van dag voor u klaar.

Onderhoud

Een goed onderhouden airconditioner of klimaatinstallatie is de basis van een gezond binnenklimaat voor zowel kantoor als thuis in uw woon of slaapkamer. Het is daarom van belang om een jaarlijkse controle uit te laten voeren op uw apparatuur. Hiermee voorkomt u aangroei van bacteriën en vermijdt u ongewenste geurtjes in uw binnenshuis opgestelde apparatuur, en zorgt u voor een goed werkende installatie. Met het laten uit voeren van onderhoudsbeurten verlengt u de levensduur van uw installatie.

AV Klimaattechniek kan u een passend onderhoudscontract aanbieden op basis van de reeds geïnstalleerde apparatuur. Hierbij wordt rekening gehouden met de toepassing van de installatie en de grote hiervan. Dit betekent dat alle onderhoudsbeurten en contracten maatwerk zijn.

Uiteraard worden alle onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd door onze eigen gediplomeerde F-Gassen erkende monteurs.

woman smiling

Op zoek naar een airco?
Wij helpen je kiezen!