logo

  • Home
  • Split airco Meppel

Split airco Meppel

Split Unit Airco MeppelEen split unit airco in Meppel

Wilt u ieder seizoen profiteren van een aangename temperatuur in huis, op het werk of in uw winkel of elders? Dan is een Split unit airconditioning voor u de oplossing. Er zijn ontzettend veel situaties te benoemen waarin een Airco een oplossing is als we alle toepassingen zouden moeten opnoemen dan hebben we aan deze pagina absoluut niet genoeg. Denk maar eens aan het gebruik van een Airco in de stacaravan, chalet, woonboot, schuur, zolder, slaapkamer en ga zo maar door. Een Airco is overal plaatsbaar. En wist u dat bijna iedere Airco tegenwoordig zowel kan koelen als verwarmen? Zo heeft u in de winter en in de zomer optimaal plezier van uw Split Unit Airconditioner. En wist u dat het verwarmen met een Airco energiezuiniger is dan het verwarmen met een Traditonele CV ketel?

Een split Unit Airco in Meppel is de oplossing

Inderdaad! Een Split Unit Airco in Meppel is de oplossing voor een ideaal binnenklimaat. Zomers lekker koel in huis, en in de winter lekker behagelijk warm. Bent u op zoek naar een airco in huis in Meppel?  Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split airco in Meppel ( en uiteraard ook andere plaatsen) is dat het geluidsarm is.  De compressor staat namelijk buiten het pand . Hierdoor wordt het wel heel aantrekkelijk om een Airco aan te schaffen.

Een airconditioning in het bedrijf

Behalve voor thuisgebruik is een Airco natuurlijk ideaal voor het gebruik in een bedrijf of winkel. Want zeg nou zelf, u wilt toch ook dat u klanten of toekomstige klanten zich lekker voelen? Niets is erger dan klanten die niet de tijd nemen om even rustig rond te kijken in uw winkel omdat het gewoon te warm is. U wilt toch niet hebben dat uw klanten niet meer naar uw verhaal luisteren omdat ze afgeleid zijn door de wamte? AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Drenthe Meppel. De airco’s zorgen voor een prettige omgeving voor uw werknemers en voor de klanten die uw winkel bezoeken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte of bedrijfsruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Meppel

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. VDe adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Meppel. 
U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier hieronder.

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

 

 

 

 

woman smiling

Op zoek naar een airco?
Wij helpen je kiezen!