logo

  • Home
  • Split airco Zwolle

Split airco Zwolle

Split Unit Airco ZwolleEen split Unit Airco in Zwolle is de oplossing


Een airco kan in heel veel situaties ideaal zijn. Het zijn er te veel om hier allemaal te beschrijven maar wat denkt u van de volgende situaties:

Een te warme winkel: Kent u dat, u loopt ene winkel binnen en zonder rond te kijken gaat u zo snel als mogelijk weer naar buiten, Veel en veel te warm?

Een te warme werk ruimte: Aan werken denken de medewerkers nog maar half, belangrijker is vooral het wat koeler te krijgen. 

Beide situaties zullen niet echt omzet verhogend zijn. 
Met een split unit airco bepaald u zelf het binnenklimaat: Ligt u iedere avond onder een dekentje op de bank? Of slaapt u het liefst in een koele slaapkamer?

Wat uw wensen ook zijn, een airconditioning biedt uitkomst. U kunt dan namelijk zelf het klimaat bepalen. Steeds meer mensen in de hoofdstad van Overijssel ontdekken het gemak van een airco in huis en een airco op kantoor. Tegenwoordig biedt een airconditioning niet alleen verkoeling, maar fungeert het ook als bijverwarming in de koude wintermaanden. Makkelijk toch?Een Split Unit Airco is inderdaad de oplossing voor een aangenaam binnenklimaat. Immers, of u nu wilt koelen of verwarmen, het kan met een Airco. En dan ook nog eens Energiezuinig en Geluidsarm. Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split airco in Zwolle is dat het weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten geplaatst.

Een airconditioning in het bedrijf

Ook in uw bedrijf (kantoor, winkel werkplaats) is een Airconditioning ideaal. Zomers lekker Koel en in de Winter lekker warm. AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Zwolle. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw bedrijf bezoeken, is de juiste temperatuur van belang. Is het in de zomer te warm in uw bedrijf? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken en toekomstige klanten zullen snel afgeleid zijn door de warmte. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw bedrijf aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Zwolle

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Zwolle kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Zwolle. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op

 

 

woman smiling

Op zoek naar een airco?
Wij helpen je kiezen!