logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Hoogeveen

 

Ook in Hoogeveen In de Provincie Drenthe monteren, leveren, plaatsen en verkopen wij Split Unit Airco's en Multi Split Unit Airconditioning. Op die manier bent u altijd verzekerd van een aangenaam leefklimaat. Steeds meer mensen in Hoogeveen ontdekken het gemak van een airconditioning in huis. U ook?

Waarom nog langer in die warmte werken? Ook uw klanten vinden het niet prettig om in een warm en klam kantoor of winkel te vertoeven. In onderstaand artikel kunt u lezen dat u in sommige gevallen gebruik kunt maken van een subsidie als u een Airco aanschaft. Wij vertellen u hier graag meer over. Bel ons gerust vrijblijvend op voor meer informatie. Onze experts vertellen u graag alle voordelen over verwarmen en koelen met een airco.

Een split Unit Airco in Hoogeveen is de oplossing

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een airco er niet alleen maar om uw huis te koelen. U kunt de Airco namelijk ook pima gebruiken als het in de winter koud is, in plaats van te koelen verwarmd u dan uw ruimte met een Airco. Veel mensen denken dan dat dit een behoorlijk dure oplossing tot het verwarmen van uw huis iis. Maar dit is niet het geval!
Sterker nog, in veel gevallen is het verwarmen met een Airco voordeliger dan met een traditionele CV instalatie, door deze besparing op Energie is het in de meeste gevallen mogelijk om een subsidie te ontvangen. (Zowel zakelijk als prive) Een Airconditioning gebruikt u dus niet enkel en alleen zomers om het lekker koel in huis te krijgen maar zeker ook in de winter om uw huis behagelijk warm te krijgen.

Een airconditioning in het bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Hoogeveen. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Hoogeveen

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Hoogeveen kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Hoogeveen. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op