logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Heerenveen

 

Een split unit airco in Heerenveen 

Verwarmen of Koelen? Een huis een winkel een kantoor of noem maar op? Met een Spilt unit Airco of een Multi Split Unit Airco zit ook u in Heerenveen goed bij AV-Klimaattechniek.  Wij zorgen ervoor dat er in uw pand een aangenaam klimaat heerst waar iedereen zich behagelijk bij voelt. Wist u dat een airconditioning tegenwoordig helemaal niet duur meer is in aanschaf en gebruik? De meeste Airco's zijn zo zunig geworden dat er zelfs in sommige gevallen een subsidie op wordt gegeven! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Een split Unit Airco in Heerenveen is de oplossing

Veel mensen denken aan een Airco als het zomers warm is maar wat niet veel mensen weten is dat een Airco ook prima gebruikt kan worden in de winter.
Sterker nog, in veel gevallen is het verwarmen met een Airco voordeliger dan met een traditionele CV instalatie, door deze besparing op Energie is het in de meeste gevallen mogelijk om een subsidie te ontvangen. (Zowel zakelijk als prive) Een Airconditioning gebruikt u dus niet enkel en alleen zomers om het lekker koel in huis te krijgen maar zeker ook in de winter om uw huis behagelijk warm te krijgen.

Een airconditioning in het bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Heerenveen. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Heerenveen

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Heerenveen kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Heerenveen. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op