logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Borger

 

Een split unit airco in Borger

Borger is een plaats en voormalige gemeente in de provincie Drenthe (Nederland). Borger ligt op de Hondsrug, in de gemeente Borger-Odoorn en telt 4.570 inwoners. 
Ook in Borger Leveren en Monteren wij Airco's dit zorgt voor een aangenaam leefklimaat en een ideaal binnenklimaat.  Steeds meer mensen in Borger ontdekken het gemak van een airco in huis en een airco op kantoor.  Wist u dat een airconditioning tegenwoordig zowel kan koelen als verwarmen? En dat dit ook nog eens heel zuinig kan?


Een split Unit Airco in Borger is de oplossing

Er bestaan ontzettend veel misverstanden omtrent een Airco. Zo denken veel mensen dat het gebruik van een Airco ontzettend duur is! Dit is absoluut onjuist! een Airco is juist (althans de merken die wij verkopen) een ontzettend energie zuinig apparaat. Ook denken veel mensen aan een Airco als het zomers warm is maar wat niet veel mensen weten is dat een Airco ook prima gebruikt kan worden in de winter.
Sterker nog, in veel gevallen is het verwarmen met een Airco voordeliger dan met een traditionele CV instalatie. Een Airconditioning gebruikt u dus niet enkel en alleen zomers om het lekker koel in huis te krijgen maar zeker ook in de winter om uw huis behagelijk warm te krijgen.

Een airconditioning in het bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Borger. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Borger

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Borger kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Borger. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op