logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Dwingeloo

Split unit Airco DwingelooEen split unit airco in DwingelooDwingeloo, Ongetwijfeld behoort Dwingeloo tot een van de mooiste dorpen van Nederland. Dwingeloo is vooral bekend om de Radio Telescoop Hemeloor. Met deze Telescoop zijn 2 sterrenstelsels ontdekt. Ook in deze schitterende plaats leveren, monteren en onderhouden wij van AV Klimaattechniek uw Airco of Split unit Airco.Een split Unit Airco in Dwingeloo is de oplossing

Eigenlijk is het ook nooit goed, of het is te koud of het is zo warm dat de mussen van het dak afvalllen. Kortom of we zijn op zoek naar warmte of verkoeling. Om te kunnen verwarmen hebben we dus een vermarming nodig en om te koelen bijvoorbeeld een Airco. En juist over die Airco bestaan er ontzettend veel misverstanden zo denken veel mensen dat het gebruik van een Airco ontzettend duur is! Dit is absoluut onjuist! een Airco is juist (althans de merken die wij verkopen) een ontzettend energie zuinig apparaat. Ook denken veel mensen aan een Airco als het zomers warm is maar wat niet veel mensen weten is dat een Airco ook prima gebruikt kan worden in de winter.
Sterker nog, in veel gevallen is het verwarmen met een Airco voordeliger dan met een traditionele CV instalatie. Een Airconditioning gebruikt u dus niet enkel en alleen zomers om het lekker koel in huis te krijgen maar zeker ook in de winter om uw huis behagelijk warm te krijgen.

Een airconditioning in uw bedrijf

U wilt toch ook dat uw klanten in een optimaal klimaat hun beslissingen kunnen maken? AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Dwingeloo. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Dwingeloo

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Dwingelookunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Dwingeloo. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op