logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Kampen

Split unit Airco KampenEen split unit airco in Kampen Ook als u een aangenaam leefklimaat of eenvoudiger gezegd een ideale binnen temperatuur wilt hebben in Kampen dan is een Split Unit Airco of een Multi Split Airco van AV Klimaat Techniek voor u beschikbaar.  Wij monteren, leveren en onderhouden uw Airco in Kampen en omstreken. Een airconditioning helpt bij het creëren van een aangenaam leefklimaat. Steeds meer mensen in Kampen ontdekken het gemak van een airco in huis en een airco op kantoor. Want wist u dat een airconditioning tegenwoordig zowel kan koelen als verwarmen? En dit kan ook nog eens behoorlijk voordelig. In sommige gevallen kunt u juist door het lage energieverbuikt een subsidie aanvragen. 

Een Split Unit Airco in Kampen is de oplossing

Of u het nu snel warm heeft of juist snel koud, met een Airco van AV-klimaattechniek heeft u binnen enkele minuten al een ideale temperatuur bereikt. U kunt  kiezen uit de volgende twee soorten Arico's : split unit airco of multi split unit airco. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split airco in Kampen is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst en bovendien zijn onze Airconditioningen zuinig in het gebruikt.

Een airconditioning in uw bedrijf

AV-klimaattechniek  kan u Airco leveren in  Kampen. Onze airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Kampen

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Kampen kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Kampen. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op