logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Zutphen

Split unit Airco ZutphenSplit unit airco in Zutphen 

U bent op zoek naar een Split Unit Airco of Multi Split Unit Airco?
Ook in Zutphen staat ons team van deskundige monteurs voor u klaar.

Wij monteren en onderhouden uw Airco. Dus als u in Zutphen de ideale temperatuur in huis (of op kantoor of elders) wilt dan is een Split Unit Airco of een Multi Split Airco van AV Klimaat Techniek voor u beschikbaar.

Ook in Zutphen hebben inmiddels een groot aantal inwoners een airconditioning in huis en niet geheel onbelangrijk; De meeste airconditioning kunnen tegenwoordig zowel kan koelen als verwarmen!  En dit doen ze ook nog eens behoorlijk voordelig. In sommige gevallen kunt u juist door het lage energieverbuikt een subsidie aanvragen. Waardoor u ook nog eens geld bespaard.

Een Split Unit Airco in Zutphen voor u!

Voor de ideale temperatuur heeft u maar enkele  minuten nodig.  De moderene Airco heeft tegenwoordig namelijk maar heel kort de tijd nodig om de  ideale temperatuur te bereiken. Het maakt niet uit waar de airoc geplaatst wordt.  U kunt  kiezen uit de volgende twee soorten Arico's : split unit airco of multi split unit airco. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. En wist u al dat onze airco's fluisterstil zijn én in veel gevallen voordeliger dan uw huidige CV instalatie. 

Airconditioning in uw bedrijf. 

Ook voor uw bedrijf leveren wij Split Unit Airco's in Zutphen. Voor uw werknemer zorgen wij ervoor dat ook zij zomers tijdens hete dagen gewoon hun werk kunnen blijven doen. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten zullen uw winkel sneller verlaten. 

Neem snel contact met ons op om te kijken welke Split Unit Airco of Multi Split Airco past bij u in het bedrijf. 

Contact over een split airco in Zutphen

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Zutphen kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Zutphen. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op