logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Makkum

Split unit Airco MakkumSplit unit airco in Makkum

Als u in Makkum (een plaats in Friesland bekend van o.a. het Jopie Huisman Museum) op zoek bent naar een Airco dan bent u bij AV klimaattechniek aan het juiste adres. Voor een Ernegiezuinige en Fluisterstille Split unit  Airco of een Multi Split unit Airco hoeft u niet verder meer te zoeken want ook in Makkum leveren en monteren en onderhouden wij uw Airco. Dus als u  in Makkum de juiste temperatuur in huis (of op kantoor of elders) wilt dan is een Split Unit Airco of een Multi Split Airco van AV Klimaat Techniek voor u de juiste oplossing.

Wilt u net als vele andere mensen in Makkum en omstreken ervaren wat het gemak van een airco in huis of een airco op kantoor voor u kan betekennen? Neem dan snel contact met ons op.  Weetje: Wist u dat de meeste  airconditioning tegenwoordig zowel kan koelen als verwarmen!  En dit doen ze ook nog eens behoorlijk voordelig. In sommige gevallen kunt u juist door het lage energieverbuikt een subsidie aanvragen. Waardoor u ook nog eens geld bespaard.Een Split Unit Airco in Makkum  is de oplossing

Inderdaad om een ideale temperatuur in huis te bereiken is een split unit airco de oplossing.  De moderne Airco heeft tegenwoordig namelijk maar heel kort de tijd nodig om de  ideale temperatuur te bereiken. Dit kan zijn in huis op de camping in een caravan of een chalet het maakt niet uit, binnen enkele minuten is het al aangenaam vertoeven.  U kunt  kiezen uit de volgende twee soorten Airco's :  split unit airco of multi split unit airco. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split airco in Makkum is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst en bovendien zijn onze Airconditioningen zuinig in het gebruikt.

Een airconditioning in uw bedrijf

Ook in Makkum kan AV-klimaattechniek u Airco leveren monteren en onderhouden. Onze airco’s zorgen voor de ideale teperatuur waarin het voor werknemers en uw klanten of bezoekers aangenaam vertoeven is. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur  namelijk van groot belang. Is het ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoud tevreden klanten!

Contact over een split airco in Makkum

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Makkum  kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Makkum. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op