logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Almere

Split unit Airco AlmereEen split unit airco in Almere, Een stad in de jongste provincie van Nederland namelijk Flevoland. Ook in Almere plaatsen, monteren of instaleren wij onze Split Unit Airco's en onze Multi Split Airco's. Het maakt ons niet uit waar we uw Airco plaatsen of het nu een airconditioning in een winkel of kantoorpand of een woonboot of een woonhuis is, wij plaatsen uw Airco overal.

Bijna al onze modellen kunnen koelen en Verwarmen! en wat niet veel mensen weten is dat dit ook nog eens heel energie zuinig kan. Veel meer mensen ontdekken het gemak van een airconditioning in huis.

Een split Unit Airco in Almere is ook voor u de oplossing

Meer en meer mensen ontdekken het comfort van een Airco en komen er achter dat een Airco een zeer energiezuinig apparaat is. Zoals wij al opmerkte, onze airco's zijn energiezuinig en, ook zeker niet onbelangrijk.  de huidige airco's zijn ook nog eens Fluisterstil.

Bij AV-klimaattechniek kunt u kiezen uit de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een groot voordeel van een split unit airco of een multi-split airco in Almere is dat het relatief weinig geluid maakt. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst. Daarmee is een Airco de oplossing voor het juiste klimaat in huis, immers u kunt zowel energiezuinig Koelen als Verwarmen. U haalt met een Airco zelfs een hoger rendement dan met een Centrale Verwarming. en u heeft altijd de ideale temperatuur in uw huis of bedrijf.

Een airconditioning in uw bedrijf

AV-klimaattechniek levert, installeert en onderhoudt split airco’s in de regio Almere. De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Ook voor klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. Is het gedurende de zomermaanden ontzettend warm in uw zaak? Dan komt dat de omzet niet ten goede. Klanten blijven namelijk niet rustig rondkijken. Door het plaatsen van een airconditioning blijft de temperatuur in uw winkelruimte aangenaam. U behoudt tevreden klanten!

Contact over een split airco in Almere

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Almere kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Almere. 


Ga verder naar de webshop of Neem contact op