logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Breda

Split unit Airco BredaEen split unit airco in Breda, 
 

Als u op zoek bent naar een airconditioning in huis (split unit Airco, multi split airco) dan bent u bij ons aan het juiste adres. AV Klimaattechniek onderhoud, monteert en levert door heel Nederland. Ook in en om Breda, Noord-Brabant zorgen wij ervoor dat u het als het warm is niet te warm heeft, en als het buiten koud is u het niet te koud heeft. Want, met een Airco heeft u altijd de juiste temperatuur in huis, op de boot, caravan, werk, kantoor, winkel, et cetera.  Nog te vaak komen wij zomers in winkels waar we hard hollend weer naar buiten gaan omdat het gewoon te warm is om lang in die winkel te blijven, laat staan kleding te passen. Vaak is er totaal geen airco aanwezig of een totaal verouderd en energie slurpend systeem.  Met onze Airco's bent u hiervan af! Al onze Airconditioners zijn energie zuinig, fluisterstil en u heeft altijd de juiste temperatuur. 

 

 

 Een split Unit Airco in Breda is ook voor u de oplossing

Inderdaad, een Split unit airco (of een Multi split Airco) is de oplossing!
Want, of de airco nu zomers moet koelen, of in de winter moet verwarmen, het is voor onze airco,s geen enkel probleem. En,…. Dit ook nog eens zeer energiezuinig. U leest het goed, onze apparaten zijn energiezuinig, in veel gevallen is verwarmen met een Airco zelfs voordeliger dan met een Traditionele CV instalatie. We zullen u niet vervelen met de technische werking van onze airco's maar het komt er op neer dat de airconditioning de koude lucht buiten energiezuinig omzet naar warme lucht en zomers uiteraard andersom. Bijna al onze airco’s kunnen verwarmen en koelen. Wij leveren alle bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s. betreft. Energiezuinig en Fluisterstil.

Een airconditioning in uw bedrijf

Om alle plekken waar u een airco kunt gebruiken hier op te noemen gaat veel te ver. Maar we kunnen gerust stellen dat een Airco in uw bedrijf of huis absoluut een meerwaarde heeft. Of het nu gaat om een kantoor (niemand werkt toch lekker in een te warme of te koude omgeving) of in een winkel (Uit onderzoek is gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van uw klanten dan al gedacht) U heeft er zeker baat bij dat uw personeel uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideale binnenklimaat.

Contact over een split airco in Breda

Wij kunnen ons best voorstellen dat u niet meer weet wat voor Airco u nu moet aanschaffen. Split Unit Airco? Multi Split Airco? Hoeveel KW? Waar staat KW voor bij een Airco? En zo zult u ongetwijfeld nog wel wat meer vragen hebben. Onze Adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder, ook als u alleen informatie wilt inwinnen. De adviseurs van AV Klimaattechniek weten door hun jaren lange ervaring en vakkennis exact welke Airco voor u het meest geschikt is.

Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Breda (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Breda.  

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op