logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Enschede

Split unit Airco EnschedeEen split unit airco in Enschede, 

 

Als u op zoek bent naar een airconditioning in huis (split unit Airco, multi split airco) dan bent u bij ons aan het juiste adres. AV Klimaattechniek onderhoud, monteert en levert door heel Nederland. Ook in en om Enschede  een stad en gemeente in Twente, in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Overijssel zorgen wij ervoor dat u het als het warm is niet te warm heeft, en als het buiten koud is u het niet te koud heeft. Want, met een Airco heeft u altijd de juiste temperatuur in huis, op de boot, caravan, werk, kantoor, winkel, et cetera.  Nog te vaak komen wij zomers in winkels waar we hard hollend weer naar buiten gaan omdat het gewoon te warm is om lang in die winkel te blijven, laat staan kleding te passen. Vaak is er totaal geen airco aanwezig of een totaal verouderd en energie slurpend systeem.  Met onze Airco,s bent u hiervan af! Al onze Airconditioners zijn energie zuinig, fluisterstil en u heeft altijd de juiste temperatuur. 

 

 

 Een split Unit Airco in Enschede is ook voor u de oplossing

Inderdaad, een Split unit airco (of een Multi split Airco) is de oplossing!
Bijna al onze modellen kunnen Koelen en Verwarmen. En,…. Dit ook nog eens zeer energiezuinig. U leest het goed, onze apparaten zijn energiezuinig, in heel veel gevallen is uw huis of bedrijf verwarmen met een Airco zelfs voordeliger dan met een Traditionele CV instalatie. We zullen niet te diep op de technische kant ingaan  maar doordat de airconditioning de koude lucht buiten energiezuinig omzet naar warme lucht en zomers uiteraard andersom zijn de airco's dus energiezuinig in het gebruik. 

Een airconditioning in uw bedrijf

Of het nu gaat om verwarmen of koelen in een slaapkamer, woonkamer, kantoor, winkel of noem maar op, we kunnen gerust stellen dat een Airco in uw bedrijf of huis absoluut een meerwaarde heeft. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van uw klanten dan al gedacht) U heeft er zeker baat bij dat uw personeel uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideale binnenklimaat. Niemand wil toch lang verbijven in een ruimte waar het of te warm of te koud is?

Contact over een split airco in Enschede

Wij kunnen ons best voorstellen dat u niet meer weet wat voor Airco u nu moet aanschaffen. Split Unit Airco? Multi Split Airco? Hoeveel KW? Waar staat KW voor bij een Airco? En zo zult u ongetwijfeld nog wel wat meer vragen hebben. Onze Adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder, ook als u alleen informatie wilt inwinnen. De adviseurs van AV Klimaattechniek weten door hun jaren lange ervaring en vakkennis exact welke Airco voor u het meest geschikt is.

Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Enschede(of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zelfs profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Enschede.  

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op