logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Bolsward

Split unit Airco BolswardSplit unit airco in Bolsward,  de Airco specialist door heel Nederland en Bolsward AV-Klimaattechniek

U wilt toch ook airconditioning? (split unit Airco, multi split airco) Door heel Nederland leveren , plaatsen en onderhouden wij van AV-klimaattechniek uw airco.Ook in en om Bolsward, deze stad in het prachtige Friesland waar ook de elfstedentocht doorkomt, zorgen wij dat u het nooit te warm heeft, maar ook tijdens de koude dagen zorgen wij voor een fijne temperatuur. Met onze airco heeft u het nooit meer te warm of te koud. In veel winkels zit men met een verouderde of minder goed werkende airco. Wij verzekeren u ervan dat onze modellen duurzaam zijn, wij hebben namelijk energiezuinige, fluisterstille airco's die dag en nacht paraat staan voor u! 

Ga direct naar de webshop of Neem nu contact op

Een split Unit Airco in Bolsward is ook voor u de oplossing

Inderdaad, een Split unit airco (of een Multi split Airco) is de oplossing!
We zeiden het al, of u nu zomers moet koelen, of in de winter moet verwarmen, het is voor onze airco's geen enkel probleem. En…. Dit ook nog eens zeer energiezuinig. U leest het goed, onze apparaten zijn energiezuinig, wist u dat in veel gevallen verwarmen met een Airco zelfs voordeliger is dan met een Traditionele installatie. We zullen u de uitleg over de technische werking van onze airco's besparen, maar de werking van de airconditioning is eigenlijk simpel,  de koude lucht buiten energiezuinig omzet naar warme lucht en zomers uiteraard andersom. Bijna al onze modellen kunnen verwarmen en koelen. Wij leveren alle bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s. betreft. Energiezuinig en superstil. Met een split unit Airco wordt de Compressor (die in onze Airco,s  toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. Hierdoor heeft u absoluut geen last van ongewenste geluiden en zijn onze Split Unit Airco's inderdaad superstil. 

Een airconditioning in uw bedrijf

Of het nou een slaapkamer, woonkamer, kantoor, winkel of noem maar op is die je wil koelen of verwarmen, een Airco in uw bedrijf of huis is absoluut een meerwaarde. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van uw klanten dan al gedacht. U heeft er zeker baat bij dat uw personeel, uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideaal binnenklimaat. Niemand wil toch in een ruimte zijn die te warm of te koud is? Als het 's zomers te warm is blijft niemand toch graag lang in een winkel? Met een goed airco dus wel! 

Contact over een split airco in Bolsward

Wij garanderen u dat onze experts op alle vragen een antwoord kunnen geven. Is het nou over het verbruik of over plaatsing? Wat heb ik allemaal nodig? Aarzel zeker niet om ons te contacteren en wij helpen u met heel veel plezier de perfecte airco te kiezen. 

Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Bolsward (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Bolsward.  

Ga verder naar de webshop of Neem contact op