logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Airco Drachten

Split unit Airco DrachtenSplit unit airco in Drachten,  de Airco specialist door heel Nederland en Drachten AV-Klimaattechniek

 

 

U wil toch ook airconditioning in huis? (split unit Airco, multi split Airco) bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Door heel Nederland leveren, plaatsen en onderhouden wij van AV-klimaattechniek uw airco. Ook in en om Drachten de hoofdplaats van Smallingerland en gelegen in het prachtige Friesland, zorgen wij dat u het nooit te warm heeft, maar ook als het kouder wordt zorgen wij voor u. Met onze airco heeft u het nooit meer te warm of te koud. In vele winkels heeft men een verouderde of slechtwerkende airco. Wij verzekeren u ervan dat onze modellen duurzaam zijn, bij ons vindt u namelijk energiezuinige , fluisterstille airco's die dag en nacht paraat staan voor u!

 

 

Ga direct naar de webshop of Neem nu contact op

 

 Een Split Unit Airco in Drachten is ook voor u de oplossing

 

Inderdaad, een Split Unit Airco (of een Multi Split Airco) is de oplossing!
We zeiden het al, of u nu 's zomers moet koelen, of in de winter moet verwarmen, het is voor onze airco,s geen enkel probleem. En,…. dit ook nog eens zeer energiezuinig. U leest het goed, onze apparaten zijn energiezuinig. Wist u dat in veel gevallen verwarmen met een airco zelfs voordeliger is  dan met een traditionele installatie? We zullen u de uitleg over de technische werking van onze airco's besparen, maar de werking van de airconditioning is eigenlijk simpel: de koude lucht buiten energiezuinig omzetten naar warme lucht en zomers uiteraard andersom. Bijna al onze modellen kunnen verwarmen en koelen. Wij leveren alle bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s betreft. Energiezuinig en Fluisterstil. Met een Split Unit Airco wordt de compressor (die in onze airco's toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. Hierdoor heeft u absoluut geen last van ongewenste geluiden en zijn onze Split Unit Airco's inderdaad fluisterstil. 

 

Een airconditioning in uw bedrijf

 

Of u nou een slaapkamer, woonkamer, kantoor, winkel of noem maar op wil koelen of verwarmen, een airco in uw bedrijf of huis is absoluut een meerwaarde. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van uw klanten dan al gedacht. U heeft er zeker baat bij dat uw personeel, uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideaal binnenklimaat. Niemand wil toch in een ruimte zijn die te warm of te koud is? Als het 's zomers te warm is blijft niemand toch graag lang in een winkel? 

 

Contact over een Split Airco in Drachten

 

Wij garanderen u dat onze experts op alle vragen een antwoord kunnen geven. Is het nou over het verbruik of over plaatsing? Wat heb ik allemaal nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en wij helpen u met heel veel plezier de perfecte airco te kiezen. 

Bent u benieuwd welke airco het beste bij u in Drachten (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een Split Unit Airco in Drachten.  

 

 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op