logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit airco Franeker

Split unit airco FranekerSplit unit airco in Franeker 
 

Wilt u ook een airconditioning in huis en nooit meer last hebben van te warm of te koud?

Bent u het ook zat dat klanten in de zomer zo snel als mogelijk uw winkel weer willen vertalen omdat het er niet uit te houden is?

En zo kunnen we nog duizenden toepassingen verzinnen voor een split unit Airco of een multi split airco) Door heel Nederland leveren, plaatsen en onderhouden wij van AV-klimaattechniek uw airco.

Ook in en om Franeker, de schitterende stad in het prachtige Friesland de stad die zijn naam te danken heeft aan "Froon-acker", ofwel "land van de heer/koning" Ook in de provincie Friesland leveren, monteren en onderhouden wij uw split unit Airco of een multi split airco of andere Airco's. zorgen wij dat u het nooit te warm heeft,maar ook indien het kouder word zorgen wij voor u. Met onze airco heeft u het nooit meer te warm of te koud. vaak heeft men in winkels een verouderde of slechtwerkende airco. Wij kunnen u ervan verzekeren dat onze modellen duurzaam zijn, bij ons vind u namelijk energiezuinige, fluisterstille airco's die dag en nacht paraat staan voor u!

 

 

 

Ga direct naar de webshop of Neem nu contact op

 Een split Unit Airco in Franeker is ook voor u de oplossing

Inderdaad, een Split unit airco (of een Multi split Airco) is voor u ook heel voordelig!We zeiden het al, of u nu zomers moet koelen, of in de winter moet verwarmen, het is voor onze airco's geen enkel probleem. En,…. Dit ook nog eens zeer energiezuinig. U leest het goed, onze apparaten zijn energiezuinig, wist u dat in veel gevallen verwarmen met een Airco zelfs voordeliger is  dan met een Traditionele installatie. We zullen u de uitleg over de technische werking van onze airco's besparen, maar de werking van de airconditioning is eigenlijk simpel,  de koude lucht buiten energiezuinig omzet naar warme lucht en zomers uiteraard andersom. Bijna al onze modellen kunnen verwarmen en koelen. Wij leveren alle bekende A merken. Energiezuinig en Fluisterstil. Met een split unit Airco wordt de Compressor (die in onze Airco's  toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. Hierdoor heeft u absoluut geen last van ongewenste geluiden en zijn onze Split Unit Airco's inderdaad fluisterstil. 

 Een airconditioning in uw bedrijf

Of het nu een slaapkamer, woonkamer, kantoor, winkel of noem maar op is die u wil koelen of verwarmen, een Airco in uw bedrijf of huis is absoluut een goede investering. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van de klanten. U heeft er zeker baat bij dat uw personeel, uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideaal binnenklimaat. Niemand wil toch in een ruimte zijn die te warm of te koud is? Als het 's zomers te warm is blijft niemand toch graag lang in een winkel? 

 Contact over een split airco in Franeker

 Wij garanderen u dat onze experts op alle vragen een antwoord kunnen geven. Is het nou over het verbruik of over plaatsing? Wat heb ik allemaal nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en wij helpen u met heel veel plezier de perfecte airco te kiezen.  Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Franeker (of een andere ) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706. AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Franeker.  

 

 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op