logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit airco Dokkum

Split Unit Airco DokkumSplit Unit Airco Dokkum

Dan weer te warm in huis, Dan weer te koud in huis, het is vaak lastig om het ideale binnen klimaat te hebben in uw huis, winkel of bedrijf. Heeft u wel eens gedacht aan een airconditioning ? (split unit Airco, multi split airco)

Met een Airco heeft u altijd het juiste klimaat in huis! Door heel Nederland leveren , plaatsen en onderhouden wij van AV-klimaattechniek uw airco. Ook in en om Dokkum, deze Stad op de grens tussen de kleistreek en de Friese wouden, in het prachtige Friesland, zorgen wij dat u het nooit te warm heeft,maar ook indien het kouder word zorgen wij voor u. Wij verzekeren u dat onze toestellen duurzaam, energiezuinig en fluisterstil zijn. 

 Ga direct naar de webshop of Neem nu contact op

Een split Unit Airco in Dokkum is ook voor u de oplossing

Inderdaad, een Split unit airco (of een Multi split Airco) is voor u ook heel voordelig!
We zeiden het al, of u nu zomers moet koelen, of in de winter moet verwarmen, het is voor onze airco,s geen enkel probleem. En,…. Dit ook nog eens zeer energiezuinig. U leest het goed, onze toestellen zijn energiezuinig, wist u dat in veel gevallen verwarmen met een Airco zelfs voordeliger is  dan met een Traditionele installatie. We zullen u de uitleg over de technische werking van onze airco's besparen, maar de werking van de airconditioning is eigenlijk simpel,  de koude lucht buiten energiezuinig omzet naar warme lucht en zomers uiteraard andersom. Bijna al onze modellen kunnen verwarmen en koelen. Wij leveren alle bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s. betreft. Energiezuinig en Fluisterstil. Met een split unit Airco wordt de Compressor (die in onze Airco,s  toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. Hierdoor heeft u absoluut geen last van ongewenste geluiden en zijn onze Split Unit Airco's inderdaad fluisterstil. 

Een airconditioning in uw bedrijf
 

Of het nou een slaapkamer, woonkamer, kantoor, winkel of noem maar op is die u wil koelen of verwarmen, een Airco in uw bedrijf of huis is absoluut een goede investering. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van de klanten. Uw personeel, uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideaal binnenklimaat. Niemand wil toch in een ruimte zijn die te warm of te koud is? Als het s'zomers te warm is blijft niemand toch graag lang in een winkel? 

Contact over een split airco in Dokkum 

Wij garanderen u dat onze experts op alle vragen een antwoord kunnen geven. Is het nou over het verbruik of over plaatsing? Wat heb ik allemaal nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en wij helpen u met heel veel plezier de perfecte airco te kiezen. 

Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Dokkum (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Dokkum.  

Ga verder naar de webshop of Neem contact op