logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Dronten

Split unit Airco DrontenSplit unit airco in Dronten,  de airco specialist door heel Nederland en Dokkum: AV-Klimaattechniek
 
Wilt u ook een airconditioning in huis? (split unit Airco of een multi split airco). Wij zorgen hier graag voor. Door heel Nederland onderhouden, monteren en leveren wij uw airco. Ook in en om Dronten, Dronten is een plaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland. Ook in Oostelijk Flevoland zorgen wij ervoor dat u het nooit te warm heeft, maar ook indien het kouder wordt zorgen wij voor u. Met onze airco heeft u het nooit meer te warm of te koud. Wij kunnen u ervan verzekeren dat onze toestellen duurzaam zijn, bij ons vindt u namelijk energiezuinige, fluisterstille airco's die dag en nacht paraat staan voor u. 

Ga direct naar de webshop of Neem nu contact op 

Een split Unit Airco in Dronten is altijd DE oplossing

Inderdaad een split unit airco of multi split airconditioning is ook voor u de oplossing. En zeker ook niet onbelangrijk, ook nog eens heel voordelig in gebruik en aanschaf. We zeiden het al met onze airco's kunt u verwarmen en koelen. En.. Dit ook nog eens zeer energiezuinig. U leest het goed, onze toestellen zijn energiezuinig, wist u dat in veel gevallen verwarmen met een Airco zelfs voordeliger is dan met een normale CV-installatie. We besparen u het technische verhaal maar de werking van de airconditioning is eigenlijk simpel,  de koude lucht buiten energiezuinig omzetten naar warme lucht en zomers uiteraard andersom. Bijna al onze modellen kunnen verwarmen en koelen. Wij leveren alle bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s. betreft. Energiezuinig en Fluisterstil. Met een split unit Airco wordt de Compressor (die in onze Airco's  toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. Hierdoor heeft u absoluut geen last van ongewenste geluiden en zijn onze Split Unit Airco's inderdaad fluisterstil. 

 

Een airconditioning in uw bedrijf

Of het nou een zolder, een boot, een schuur of een caravan betreft of noem maar op is wat u wil koelen of verwarmen, een Airco in uw bedrijf of huis is absoluut een goede investering. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van de klanten. Uw personeel, uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideaal binnenklimaat. Niemand wil toch in een ruimte zijn die te warm of te koud is? Als het 's zomers te warm is blijft niemand toch graag lang in een winkel? 

Contact over een split airco in Dronten

Wij garanderen u dat onze experts op alle vragen een antwoord kunnen geven. Is het nou over het verbruik of over plaatsing? Wat heb ik allemaal nodig? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en wij helpen u met heel veel plezier de perfecte airco te kiezen. 

Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Dronten (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Dronten.  

 

 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op