logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Roden

Split unit airco in Roden,  de Airco specialist door heel Nederland AV-Klimaattechniek
 

 

Bent u ook op zoek naar een airconditioning in huis? (split unit Airco of een multi split airco) De Airco specialist van Nederland: AV-Klimaattechniek zorgt daar voor.  Wij onderhouden door heel Nederland, monteren en leveren uw airco door heel Nederland. Ook in en om Roden, Roden is een plaats en een gemeente in de Nederlandse provincie Drenthe, in Drenthe zorgen wij dat u het nooit te warm heeft, maar ook indien het kouder wordt zorgen wij voor u. Met onze airco heeft u het nooit meer te warm of te koud. In winkels vindt u vaak een verouderde of slechtwerkende airco. Wij kunnen u ervan verzekeren dat onze toestellen duurzaam zijn, bij ons vind u namelijk energiezuinige , fluisterstille airco's die dag en nacht paraat staan voor u!

 

 

 

Ga direct naar de webshop of Neem nu contact op

 

 Een split Unit Airco in Roden is altijd DE oplossing

 

Inderdaad een split unit airco of multi split airconditioning is ook voor uw de oplossing. Onze airco's zijn voorzien van mooie prijzen. We zeiden het al met onze airco,s kunt u verwarmen en koelen. En,…. Dit ook nog eens zeer energiezuinig. U leest het goed, onze toestellen zijn energiezuinig, wist u dat in veel gevallen verwarmen met een Airco zelfs voordeliger is  dan met een normale CV-installatie. We besparen u het technische verhaal maar de werking van de airconditioning is eigenlijk simpel,  de koude lucht buiten energiezuinig omzet naar warme lucht en zomers uiteraard andersom. De meeste modellen kunnen verwarmen en koelen. Wij leveren alle bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s. betreft. Energiezuinig en Fluisterstil. Met een split unit Airco wordt de Compressor (die in onze Airco,s  toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. Hierdoor heeft u absoluut geen last van ongewenste geluiden en zijn onze Split Unit Airco's inderdaad fluisterstil. 

 

Een airconditioning in uw bedrijf

 

Of het nou een serre, een kamer, een schuur of een caravan betreft of noem maar iets op wat u wilt koelen of verwarmen, een Airco in uw bedrijf of huis is absoluut een goede investering. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van de klanten. Uw personeel, uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideaal binnenklimaat. Iedereen wil toch een ruimte die lekker warm is of zomers lekker koel aanvoelt?  Als het 's winters buiten koud is wil iedereen toch graag in een winkel winkelen? 

 

Contact over een split airco in Roden

 

Wij garanderen u dat onze experts op alle vragen een antwoord kunnen geven. Is het nou over het verbruik of over plaatsing? Wat heb ik allemaal nodig? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u met heel veel plezier de perfecte airco te kiezen. 

Wilt u weten welke Airco het beste bij u in Roden (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zelfs profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Roden.  

 

 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op