logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Aa en Hunze

Split unit airco in Aa en Hunze koopt u bij  de Airco specialist die door heel Nederland u Airco levert: AV-Klimaattechniek
 

 

Ook in Aa en Hunze een gemeente in het noordoosten van de provincie Drenthe le leveren wij uw Split Unit Airco of Multi Split Airco. De naam van de gemeente verwijst naar de rivieren de Drentsche Aa en de Hunze, die beide door de gemeente stromen. Als u dus op zoek bent naar een split unit Airco of een multi split airco of andere Airco's in Aa en Hunze of elders in Nederland dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze Split Unit Airco modellen heeft u het nooit te warm, maar ook indien het kouder wordt heeft u iets aan onze airco's . Met onze airco heeft u het echt nooit meer te warm of te koud.

Nog te vaak komen wij bijvoorbeeld in winkels waar vaak een verouderde of niet goed werkende airco hangt. Deze airco's zorgen zelden voor de juiste temperatuur en zijn in de meeste gevallen verre van energiezuinig. Wij kunnen u ervan verzekeren dat onze airconditioning modellen duurzaam zijn, bij ons vind u namelijk energiezuinige , fluisterstille airco's die dag en nacht paraat staan voor u!

 

 

 

Ga direct naar de webshop of Neem nu contact op

 

 Een split Unit Airco in Äa en Hunze is altijd DE oplossing

 

Een split unit airco of multi split airconditioning is ook voor uw de oplossing. Immers: Onze airco's zijn voorzien van mooie prijzen. met onze airco,s kunt u verwarmen en koelen. En,…. Dit ook nog eens zeer energiezuinig. We besparen u het technische verhaal maar de werking van de airconditioning is eigenlijk simpel,  de koude lucht buiten energiezuinig omzet naar warme lucht en zomers uiteraard andersom. De meeste modellen kunnen verwarmen en koelen. Wij leveren alle bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s. betreft. Energiezuinig en Fluisterstil. Met een split unit Airco wordt de Compressor (die in onze Airco,s  toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. Hierdoor heeft u absoluut geen last van ongewenste geluiden en zijn onze Split Unit Airco's inderdaad fluisterstil. 

 

Een airconditioning in uw bedrijf

 

Of het nou een Boot, een Ruimte, een Schuur of een Caravan betreft of noem maar iets op wat u wilt koelen of verwarmen, een Airco in uw bedrijf of huis is absoluut een goede investering. Uit recent onderzoek is zelfs gebleken dat het klimaat in een winkel van nog grotere invloed is op het koopgedrag van de klanten. Uw personeel, uw klanten en uzelf kunnen verblijven in een ideaal binnenklimaat. Iedereen wil toch een ruimte die lekker warm is of zomers lekker koel aanvoelt?  Als het 's winters buiten koud is wil iedereen toch graag in een winkel winkelen? 

 

Contact over een split airco in Aa eb Hunze

 

Wij garanderen u dat onze experts op alle vragen een antwoord kunnen geven. Is het nou over het verbruik of over plaatsing? Wat heb ik allemaal nodig? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen u met heel veel plezier de perfecte airco te kiezen. 

Wilt u weten welke Airco het beste bij u in Aa en Hunze (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zelfs profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Aa en Hunze.  

 

 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op