logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Almelo

Split unit Airco AlmeloEen split airco in Almelo Of het nu winter of zomer is, warm is of koud is met een Split Unit Airco of een andere airconditioning zorgt u altijd voor een aangenaam binnenklimaat.
Wist u dat u met een Airco heel energiezuinig kan verwarmen? En wat veel mensen niet weten:Een Airconditioning kan dit nog voordeliger (voor u portemonee en het milieu) dan een traditionele cv instalatie.

Een split airco in Almelo is de oplossing

Als u dus in Almelo op zoek bent naar een aangenaam binnenklimaat dan is een Splitunit Airco de oplossing voor u. U kunt kiezen uit de de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een voordeel van een split unit airco is dat het fluister stil is. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst. Zo heeft u dus een Energiezuinig en Geluidsarm systeem om uw kamer/kamers te verwarmen en of te koelen.

Een airconditioning in uw bedrijf

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Almelo en de rest van Nederland. De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een prettig binnenklimaat. Ideaal natuurlijk voor uw klanten of toekomstige klanten. Of in winkels voor het winkelende publiek. Niemand wil toch in een te warm kantoorpand of te warme winkel vertoeven?

Contact over een split airco in Almelo

Voor een airco in uw huis of uw kantoor of winkel in Almelo kunt u dus kiezen uit verschillende soorten Airconditioning. De toepassingen van een Airco is echt heel veelzijdig. Of het nu een huis, kantoor, winkel, woonboot, caravan of wat dan ook betreft een Airco is een goede oplossing. Mocht u meer informatie willen hebben welke Airco in uw situtatie het beste voldoet of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Almelo. 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split airco Almelo