logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Airco

 

Een split airco

Met een Split Airco of een andere airconditioning zorgt u altijd voor een aangenaam binnenklimaat en heeft uw huis, kantoor, woonboot, zolder, winkel etc. altijd de juiste temperatuur.
Inderdaad ook in de herfst en in de winter heeft u iets aan uw airco immers, met een Airco kunt u heel energiezuinig verwarmen! Een Airconditioning kan dit soms nog voordeliger (voor u portemonee en het milieu) dan een cv instalatie.

Een split airco is de oplossing

Als u dus op zoek bent naar een aangenaam binnenklimaat en altijd de juiste temperatuur dan is een Split Airco de oplossing voor u. U kunt kiezen uit de de volgende twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een voordeel van een split unit airco is dat het fluister stil is. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst. Zo heeft u dus een Energiezuinig en Geluidsarm systeem om uw kamer/kamers te verwarmen en of te koelen.

Een airconditioning in uw bedrijf

AV-Klimaattechniek staat natuurlijk ook klaar voor uw bedrijf. Juist in een bedrijf is het belangrijk dat de werkruimte of de ruinte waar de klanten komen op de juiste temperatuur is. Niemand wilt toch dat klanten weglopen omdat het te koud of te warm is in uw bedrijf? Of werknemers die niet productief zijn omdat de ruimte waarin ze werken niet aangenaam is? Wij instaleren en onderhouden split airco’s De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een prettig binnenklimaat. Ideaal natuurlijk voor uw klanten of toekomstige klanten. Of in winkels voor het winkelende publiek. Niemand wil toch in een te warm kantoorpand of te warme winkel vertoeven?

Contact over een split airco

Voor een airco in uw huis of uw kantoor of winkel kunt u dus kiezen uit verschillende soorten Airconditioning. De toepassingen van een Airco zijn echt heel veelzijdig. Of het nu een huis, kantoor, winkel, woonboot, caravan of wat dan ook betreft een Airco is een goede oplossing.

Mocht u meer informatie willen over welke Airco in uw situtatie het beste voldoet? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn met een split airco. 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split airco