logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco

 

Een split unit airco

Een Split Unit Airco zorgt ervoor dat uw bedrijf,of uw huis of welke ruimte dan ook altijd het juiste binnenklimaat heeft. Of het nu zomer, winter, herfst of lente is. Met een Split Airco of een andere airconditioning zorgt u altijd voor een aangename temperatuur in uw huis, kantoor, woonboot, zolder, winkel etc.

Inderdaad in ieder siezoen. Ook in de herfst en in de winter heeft u iets aan uw airco immers, met een Airco kunt u heel energiezuinig verwarmen! Een Airconditioning kan dit soms nog voordeliger (voor u portemonee en het milieu) dan een cv instalatie.

 

 Een split unit airco is de oplossing

Als u dus in  op zoek bent naar een aangenaam binnenklimaat en altijd de juiste temperatuur dan is een Split Airco de oplossing voor u. U kunt kiezen uit de de volgen twee modellen: mono-split of multi-split airco’s. De mono-split airco’s koelen of verwarmen één ruimte en de multi-split airco’s koelen of verwarmen meerdere ruimtes apart of tegelijk. Een voordeel van een split unit airco is dat het fluister stil is. De compressor wordt namelijk buiten het pand geplaatst. Zo heeft u dus een Energiezuinig en Geluidsarm systeem om uw kamer/kamers te verwarmen en of te koelen.

Een airconditioning in uw bedrijf

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Niemand wilt toch dat klanten weglopen omdat het te koud of te warm is in uw bedrijf? Of werknemers die niet produktief zijn omdat de ruimte waarin ze werken niet aangenaam is? Wij instaleren en onderhouden split unit airco’s De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een prettig binnenklimaat. Ideaal natuurlijk voor uw klanten of toekomstige klanten. Of in winkels voor het winkelende publiek. Niemand wil toch in een te warm kantoorpand of te warme winkel vertoeven?

Contact over een split unit airco

Voor een airco in uw huis of uw kantoor of winkel kunt u dus kiezen uit verschillende soorten Airconditioning. De toepassingen van een Airco zijn echt heel veelzijdig. Of het nu een huis, kantoor, winkel, woonboot, caravan of wat dan ook betreft een Airco is een goede oplossing.

Mocht u meer informatie willen hebben welke Airco in uw situtatie het beste voldoet of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. De adviseurs van AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn met een split airco. 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split unit airco