logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Appingedam

Split unit Airco AppingedamEen split unit airco in Appingedam

 

Als u op zoek bent naar een Airco Split Unit Airco of multi-split airco’s. Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres.

In de zomer zorgen onze Airco's ervoor dat u het lekker koel in huis op kantoor of in de winkel heeft en in de winter kunnen ( de meeste ) onze airco's zorgen voor een behagelijke temperatuur.  En Wist u dat u met de meeste van onze Airco's ook heel energiezuinig kunt verwarmen? En wat veel mensen ook niet weten:Een Airconditioning kan dit nog voordeliger (voor u portemonee en het milieu) dan een traditionele cv instalatie.

 Een split airco in Appingedam is de oplossing

Inderdaad een Airco is de Oplossing voor u. Met een Airco heeft u het nooit te koud, en nooit te warm. Zeg niu zelf, niemand wil toch graag in een te warme ruimte winkelen, werken, kopen want zeg nou zelf, u wilt toch ook zo snel mogelijk weg uit een ruimte waar het niet aangenaam vertoeven is? Uw klanten of toekomstige klanten ook. Een Airco is DE Oplossing voor een ideale temperatuur in huis. 

Een airconditioning in uw bedrijf

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Appingedam en de rest van Nederland. De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een prettige temperatuur. Ideaal natuurlijk voor uw klanten of toekomstige klanten.

Contact over een split airco in Appingedam

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaats kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Appingedam. 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split unit airco Appingedam