logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Delfzijl

Split unit Airco DelfzijlEen split unit airco in Delfzijl 

 

Bent u op zoek naar een Airco Split Unit Airco of multi-split airco’s in Delfzijl. Dan heeft u nu het juist adres gevonden bij AV Klimaattechniek.  

U kunt nog voor de zomer zorgen dat u er helemaal klaar voor bent, met een lekker koel huis of kantoor. Dit geldt natuurlijk ook voor uw kantoor of winkel. Maar onze Split Unit Airco of muli-split airco's zorgen niet alleen in de zomer voor een lekkere aangename temperatuur, maar ook in de winter kunnen zij u voorzien van een fijne warme omgeving. Daarnaast zijn onze airco's ook nog eens energiezuinig. En wist u al dat airconditioning voordeler zijn (voor uw portomonee, maar ook beter voor het milieu) dan een traditionele CV.

Een split airco in Delfzijl is de oplossing

Inderdaad een Airco is de Oplossing voor u. Met een Airco heeft u het nooit te koud en nooit te warm. Of u nu thuis op de bank zit of op kantoor, met onze airco's heeft u altijd uw omgeving op de juiste temperatuur voor u. 

Een Split Unit airconditioning in uw bedrijf

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Delfzijl en de rest van Nederland. De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een fijne temperatuur. Dit is natuurlijk erg prettig voor uw klanten of toekomstige klanten.

Contact over een split airco in Delfzijl

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Delfzijl.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split unit airco Delfzijl