logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Winschoten

 

Een split unit airco in Winschoten

Voor uw Split Unit Airco of multi-split airco’s in Winschoten moet u bij AV-Klimaattechniek zijn. Bij ons bent u aan het juiste adres.

U kunt het deze zomer nog lekker koel in huis of op kantoor of in de winkel hebben. En u kunt ook met de meeste van onze multi-split airco's er in de winter zorgen dat het behagelijk warm wordt.

Daarnaast zijn onze airco's ook nog eens energiezuinig. En wist u al dat airconditioning voordeler zijn (voor uw portomonee, maar ook beter voor het milieu) dan een traditionele CV.

Een split airco in Winschoten is de oplossing

U kent het wel, het is of te koud of te warm, en van die ventilator krijgt u altijd een stijve nek. Dan is een Split Unit Airco de oplossing voor u. Inderdaad een Airco is de Oplossing voor u. Met een Airco heeft u het nooit te koud en nooit te warm. Of u nu thuis komt of een winkel binnen loopt, iedereen wil toch graag in een ruimte binnen komen met een fijne aangename temperatuur. 

Een airconditioning in uw bedrijf

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Winschoten en de rest van Nederland. De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een fijne temperatuur. Dit is natuurlijk erg prettig voor uw klanten of toekomstige klanten.

Contact over een split airco in Winschoten

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Sneek.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split unit airco Winschoten