logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Gieten

Airco Gieten

Ook in de Provincie Drenthe in Gieten kunt u terecht Voor uw Split Unit Airco of multi-split airco’s. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze airco's zorgen er voor dat u altijd de juiste temperatuur in huis of op kantoor of in de winkel heeft. En u kunt ook met de meeste van onze Multi-Split Airco's er in de winter voor zorgen dat het behagelijk warm wordt.

En dat is nog niet alles, want onze airco's zijn ook nog eens energiezuinig. En wist u al dat een airconditioning voordeliger kan zijn (voor uw portomonee, maar ook beter voor het milieu) dan een traditionele cv-installatie?

Een airco is altijd de oplossing! 

U kent het wel, het is of te koud of te warm, en van die ventilator krijgt u altijd een stijve nek. Dan is een Split Unit Airco de oplossing voor u. 

Met een Split Unit Airco heeft u het nooit te koud en nooit te warm. Of u nu thuis komt of een winkel binnen loopt, iedereen wil toch graag in een ruimte binnen komen met een fijne aangename temperatuur. 

In uw bedrijf 

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Gieten en de rest van Nederland. De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een fijne temperatuur. Dit is natuurlijk erg prettig voor uw klanten of toekomstige klanten.

Contact over een Split Airco in Gieten

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een Split Airco in Gieten.

.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split Unit Airco Gieten