logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Aalden

Airco Aalden

Op zoek naar een Airco of Split Unit Airco in Aalden in de Provincie Drenthe?

Ook in Aalden leveren wij uw Airco en Split Unit Airco. U kent Aalden wellicht wel van de Korenmolen: De Jantina Hellingmolen. Deze molen werd in 1891 gebouwd. Al sinds 1652 stond er een molen op deze plek. Ook in dit prachtige dorp zijn wij u graag van dienst.

Voor uw Split Unit Airco of multi-split airco’s  in Aalden of Elders in Nederland bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze airco's zorgen er voor dat het altijd de juiste temperatuur in huis of op kantoor of in de winkel is. En u kunt ook met de meeste van onze split airco's er in de winter voor zorgen dat het behagelijk warm wordt.

En dat is nog niet alles, want onze airco's zijn ook nog eens energiezuinig. En wist u al dat een airconditioning voordeliger kan zijn (voor uw portomonee, maar ook beter voor het milieu) dan een traditionele CV.

Een split airco in Aalden is de oplossing

Bent u het zat dat het dan weer te koud en dan weer te warm is? En krijgt u van die ventilator een stijve nek? En wilt u dat uw klanten zich comfortabel voelen in uw zaak? Dan is een Split Unit Airco de oplossing voor u. 

Met een Split Unit Airco heeft u het nooit te koud en nooit te warm. Of u nu thuis komt of een winkel binnen loopt, iedereen wil toch graag in een ruimte binnen komen met een fijne aangename temperatuur. 

Een airconditioning in uw bedrijf

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Aalden en de rest van Nederland. De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een fijne temperatuur. Dit is natuurlijk erg prettig voor uw werknemers, klanten en/of toekomstige klanten.

Contact over een split airco in Aalden

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Aalden.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split unit airco Aalden