logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Hengelo

Split unit Airco Hengelosplit unit airco Hengelo

Voor een voordelige Airco of Split Unit Airco in Hengeloo in Overijssel is AV Klimaattechniek uw partner! U bent bij ons absoluut aan het juiste adres!


In Hengelo monteren, leveren, onderhouden wij uw airco of uw Split Unit Airco of multi-split airco’s  Niet alleen in Hengelo maar ook elders in Nederland kunt u bij ons terecht.

Met een split unit airco of één van onze andere modellen zoals bijvoorbeeld een multi split airco heeft u altijd het juiste binnenklimaat. Of dit nu in uw winkel of uw kantoor of uw prive adres is. De meeste van onze split airco's kunnen (naast koelen in de zomer)er in de winter voor zorgen dat het behagelijk warm wordt en dit ook nog eens energiezuinig is. Want een airconditioning is in de meeste gevallen voordeliger voor uw portomonee, maar ook voor het milieu dan een traditionele CV.

Een split airco in Hengelo is de oplossing

Kortom, voor Koelen en Verwarmen kunt u onze Airco's gebruiken. In de winter gebruikt u onze airco's om te verwarmen en in de zomer om te koelen en wat te denken van de tussen seizoenen? Lente en Herfst? Met een Airco heeft u altijd het juiste binnenklimaat. Bent u het zat dat het dan weer te koud en dan weer te warm is?  En wilt u dat uw klanten zicht comfortabel voelen in uw zaak? Dan is een Split Unit Airco de oplossing voor u. 

 

Een airconditioning in uw bedrijf

Ook aan bedrijven of juist aan bedrijven bezorgen, monteren, onderhouden wij van AV-klimaattechniek. split airco’s De airco’s zorgen in uw kantoor, bedrijf of priveruimte voor een fijne temperatuur. Dit is natuurlijk erg prettig voor uw klanten of toekomstige klanten.En voor u en uw medewerkers.

Contact over een split airco in Hengelo

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Hengelo.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op

Split unit airco Hengelo