logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Deventer

Split unit Airco DeventerSplit Unit Airco Deventer

Op zoek naar een Spit Unit Airco in Deventer?
Ook in Deventer Provincie Overijsel leveren en monteren wij onze Split Unit Airco of multi-split airco’s  

Dit hebben we allemaal wel eens meegemaakt: U loopt vol goede moed een winkel binnen en al direct bij binnenkomst denkt u: hier wil ik zo snel mogelijk weer weg wat een warmte, gewoon niet uit te houden.  Of u zit op een warm kantoor en verwacht een belangrijke klant, aan alles merkt u dat deze klant eigenlijk nog maar aan één ding dent : "Hoe kom ik zo snel als mogelijk hier weg, mijn auto met airco in. Weg belangrijke deal.

Een split airco in Deventer is de oplossing

Met een Airco bent u  van bovenstaande problemen af. Uw binnenruimte heeft altijd de juiste temperatuur en niet alleen in de zomer, immers de meeste van onze airco's kunnen namelijk naast koelen ook uitstekend verwarmen. En dit zelfs zeer energiezuinig.

Contact over een split airco in Deventer

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Deventer.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op