logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Vriezenveen

Split Unit Airco Vriezenveen

Voor een Split Unit Airco of multi-split airco’s  in Vriezenveen maar ook elders in Nederland kunt u bij ons terecht. Bij ons ontvangt u altijd een deskundig advies en zeer ervaren monteurs die weten waar ze mee bezig zijn en wat ze doen. 
AV-klimaattechniek is er voor u!

Met onze moderne en energiezuinige airco's ( in de meeste gevallen zuiniger dan een wasmachine/droger) kunt u zowel koelen als ook verwarmen. En zoals gezegd energiezuinig dus goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Een Split Unit Airco bij u thuis of in uw bedrijfsruimte?

In de winter gebruikt u onze airco's om te verwarmen en in de zomer om te koelen maar ook in de nazomer of in de herfst zijn onze airco's voor u een goede keuze. Met een airco heeft u altijd het juiste binnenklimaat. Bent u het zat dat het dan weer te koud en dan weer te warm is?  En wilt u dat uw klanten zich comfortabel voelen in uw zaak? Dan is een Split Unit Airco de oplossing voor u. Wij zijn zowel bij u thuis als in uw bedrijfsruimte de beste oplossing. 

Contact over een split airco in Vriezenveen

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een Split Unit Airco in Vriezenveen.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op