logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Haren

Split Unit Airco Haren

Haren, een dorp en gemeente in Noord-Nederland, in de provincie Groningen. De gemeente beslaat uit een oppervlakte van 50,70 km² en omvat naast het gelijknamige hoofddorp Haren de dorpen Onnen, Glimmen en Noordlaren. Bent u in Haren, maar uiteraard ook elders in Nederland op zoek naar een Airco? Dan kunt u terecht bij Av Klimaattechniek. 
Dan profiteerd u van onze vaste lage prijzen en onze uitstekende service. 

Een split airco in Haren is de oplossing

Wist u dat u de meeste van onze Airco's zowel in de zomer maar ook in de winter kunt gebruiken? U kunt namelijk heel voordelig Koelen en Verwarmen met onze airco's en.... gunstig voor uw portomonee: ook nog eens energiezuinig.

Contact met ons over een split airco in Haren

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Haren.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op