logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Pieterburen

Split unit Airco PieterburenSplit Unit Airco Pieterburen

Pieterburen, vaak wordt deze plaats in de Provincie Groningen in één adem genoemd met het zeehondencentrum maar is natuurlijk veel meer dan het zeehondencentrum alleen. Zo kunt u er wadlopen, boogschieten genieten van de natuur en even lekker eten en nog veel meer. Ook in deze plaats leveren wij een:

Split Unit Airco  
of
multi-split airco’s 

Ons motto is extreem goede service verlenen tegen belachelijk lage prijzen. Vraag ons eens vrijblijvend om een offerte of advies. 

Een split airco in Pieterburen is de oplossing

Is het dan weer te warm en dan weer te koud? Wilt u snel en energiezuinig uw ruimte koelen of verwarmen? Gunt u uw personeel ook een kantoor waarin ze onder normale omstandigheden kunnen werken?
Een split unit Airco van AV Klimaattechiek is absoluut de oplossing. Met onze Airco's kunt u zowel Koelen als ook Verwarmen. Energiezuinig!

Contact met ons over een split airco in Pieterburen

Wij kunnnen het absoluut begrijpen als u niet direct weet welk model in uw situatie het beste past. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Pieterburen.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op