logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Staphorst

De grens tussen de verschillende seizoenen is langzaam aan het vervagen. Het kan in de herfst tegenwoordig al heerlijk weer zijn terwijl het in de lente koud en guur is.  Ideaal weer voor een Airco.

Een split airco in Staphorst is de oplossing

Inderdaad ideaal weer voor een Airco. Of het nu buiten warm of koud is, met een Airco van AV Klimaattechniek heeft u inderdaad de oplossing! Onze Airco's kunnen koelen en verwarmen ( de meeste van onze Airco's)  en doen dit ook nog eens energiezuinig en fluisterstil. Bent u dus in Staphorst of een andere plaats in Nederland op zoek naar een Airco? Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres!

Of het nu voor bij u thuis of voor in het bedrijfspand is, wij staan voor u klaar. 

Contact met ons over een split airco in Staphorst

Wij kunnnen het absoluut begrijpen als u niet meteen weet welk model in uw situatie het beste past. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Staphorst.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op