logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit airco Sloten

Split unit Airco SlotenEen split unit airco in Sloten

Av Klimaattechniek kan ook voor u in Sloten en omgeving uw Airconditioning leveren, installeren en onderhouden. 
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed en dus deskundig advies geven. Wij begrijpen namelijk dat het door de diverse soorten airco's  (split unit airco, Multi split Airco's etc.) lastig is om te bepalen welke in uw situatie het beste past. 

Onze airco's: voordelig, energiezuinig, fluisterstil

Inderdaad, de nieuwste airco's of split unit airco's zijn energiezuinige apparaten. Zelfs zo zuinig dat bedrijven hier in sommige gevallen zelfs een subsidie voor zouden kunnen ontvangen (voor meer informatie neem contact met ons op) Dit komt omdat een Airco de lucht van buiten omzet en gebruikt om te koelen en of verwarmen. 

Verwarmen?

Inderdaad, een Airco kunt u ook als het buiten koud is prima gebruiken als energiezuinige verwarming. met een Airco van AV Klimaattechniek heeft u de oplossing voor een ideaal binnen klimaat dus binnen handbereik. Bent u dus in Sloten of een andere plaats in Nederland op zoek naar een Airco? Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres!

Neem contact met ons op voor een Split unit airco in Sloten

Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Sloten.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op