logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit airco Rijssen

split unit Airco RijssenSplit Unit Airco Rijssen

U bent opzoek naar een Split Unit of Multi Split Unit airco? Wij van Av-klimaattechniek staan graag voor u klaar.

Of het nu voor uw winkel, huis, bedrijf of caravan is, wij zorgen ervoor dat de temperatuur altijd aangenaam zal zijn. 
Waarom een Split Unit Airco? Een Split unit Airco heeft een enorm koelvermogen, zo zorgt u ervoor dat uw ruimte in een handomdraai voorzien is van de door u gewenste temperatuur. Én onze Split Unit Airco's en Multi Split Unit Airco's zijn energiezuinig en fluisterstil. 

Een split airco in Rijssen

Een Airco aanschaffen kan best lastig zijn, want welke Split Unit Airco of Multi Split Unit Airco past het beste bij uw situatie? 
Ons team van ervaren monteurs staat voor u klaar om u te helpen met deze lastige keuze. Samen met u kijken wij naar welke Airco het beste past bij uw situatie. 

Koelen en verwarmen


Onze Split Unit Airco's kunnen koelen en verwarmen (de meeste van onze Airco's)  en doen dit ook nog eens energiezuinig en fluisterstil. Bent u dus in Rijssen of een andere plaats in Nederland op zoek naar een Airco? Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres!

Neem contact met ons op voor een Split unit airco in Rijssen

Ons team staat voor u klaar!

Wij zorgen ervoor dat uw Airco correct geinstalleerd wordt volgens de hoogte installatie normen. Ons team is klantgericht, deskundig betrouwbaar en wij zijn flexibel. Onze ervaren monteurs zijn F Gassen en VCA gediplomeerd. 
Heeft u een stoting? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. 
Uiteraard werken wij alleen met producten met de hoogste kwaliteit en energienormen. 

Wij kunnnen het absoluut begrijpen als u niet meteen weet welk model in uw situatie het beste past. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Rijssen.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op