logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Ommen

Split unit Airco OmmenSplit Unit Airco Ommen

Zo rond de zomer zoekt iedereen verkoeling en schaft ventilatoren en mobiele Airco's aan.En hoewel het natuurlijk voor een klein beetje verkoeling zorgt is de meest ideale oplossing toch echt een split unit airconditioning. Dit is de manier om uw huis, caravan, winkel, bedrijfspand of wat dan ook te koelen zodat er een aangenaam binnenklimaat ontstaat. Deze Airco is in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Mobiele Airco een stuk duurzamer, zuiniger, stiller en vooral ook effectiever. 

Een split airco in Ommen

Nu zijn er natuurlijk heel veel verschillende soorten Airco's verkrijgbaar (multisplit, duosplit 2,5 KW etc etc) dus we begrijpen dat een keuze maken heel lastig kan zijn. Daarom hebben wij voor u getrainde medewerkers in dienst die samen met u kunnen bepalen wat voor uw situatie de beste oplossing is. Hier vind u de contactgegevens van onze informatie desk.


Ze zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Koelen en verwarmen

Wist u overigens dat onze Split Unit Airco's kunnen koelen en verwarmen (althans de meeste van onze Airco's)  en wist u dat ze dit ook nog eens heel energiezuinig doen en daarbij (ook niet geheel onbelangrijk)  ze zijn fluisterstil. Bent u dus in Ommen of een andere plaats in Nederland op zoek naar een Airco? Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres!

Wees de drukte voor en Neem vandaag nog contact met ons op

AV Klimaattechniek staat garant voor:

  • Correcte installatie volgens de hoogste installatie normen.
  • Klantgericht, deskundig, betrouwbaar en flexibel 
  • Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
  • Het gebruik van producten met de hoogste kwaliteit en-energienormen.
  • Al onze ervaren monteurs zijn F Gassen en VCA gediplomeerd.

Wij kunnnen het absoluut begrijpen als u niet meteen weet welk model in uw situatie het beste past. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Ommen.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op