logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Tubbergen

Split unit Airco TubbergenSplit Unit Airco Tubbergen

U bent opzoek naar een Airco in Tubbergen of omgeving?
Ons team van AV-klimaattechniek staat voor u klaar. Wij hebben een groot assortiment van diversen soorten Airco's. 
Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Welke Airco past bij u?

Er zijn zoveel verschillenden modellen dat wij begrijpen dat u niet direct weet welk model in uw situatie het meest geschikt is.Wij helpen u graag. Onze getrainde medewerkers kijken samen met u naar wat voor uw situatie de beste oplossing is. Neem snel vrijblijvend contact met ons op via: 

Telefoon: 085-1305706
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koelen en verwarmen

Wat niet heel veel klanten weten is dat onze Airco's prima kunnen verwamen, en dit ook nog heel energiezuinig doen en daarbij (ook niet geheel onbelangrijk)  ze zijn fluisterstil. Bent u dus in Tubbergen of een andere plaats in Nederland op zoek naar een Airco? Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres!

Wees de drukte voor en Neem vandaag nog contact met ons op

AV Klimaattechniek staat garant voor:

Wij zorgen ervoor dat uw airco correct wordt geinstalleerd volgens de hoogste installatie normen, uiteraard werken wij alleen met producten met de hoogste kwaliteit en energienormen. Uiteraard zijn al onze monteurs F Gassen en VCA gediplomeerd.

Daarnaast staat ons team van Av Klimaattechniek 24 uur voor u klaar bij storingen. 

Wij kunnnen het absoluut begrijpen als u niet meteen weet welk model in uw situatie het beste past. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Ommen.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op