logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Appelscha

Split unit Airco TubbergenSplit Unit Airco Appelscha

U bent opzoek naar een Split Unit Airco, maar u heeft geen idee welke Split Unit Airco nu het beste bij uw situatie past.
Av-Klimaattechniek staat voor u klaar om u te helpen met deze keuze. Onze team van deskundigen kijkt samen met u wat het beste past bij uw situatie. 

Welke Airconditioner past bij uw situatie?

Er zijn echt heel veel soorten Airco's en dan snappen wij best dat het voor u lastig te bepalen is welk model voor u of in uw situatie het meest geschikt is. Dus een keuze maken is best lastig. Juist daarom hebben wij voor u getrainde klantenservice medewerkers in dienst die samen met u kunnen bepalen wat voor uw situatie de beste oplossing is. Hier vind u de contactgegevens van onze informatie desk.


Telefoon: 085-1305706
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ze zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. 

Niet alleen maar koelen

De meeste van onze airco's kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen, dit doen zij ook nog eens energiezuinig en fluisterstil! Zo is het niet alleen zomers aangenamer in uw omgeving, maar kunt u ook nog een besparen. 
Bent u dus in Appelscha of een andere plaats in Nederland op zoek naar een Airco? Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres!

AV Klimaattechniek staat garant voor:

  • Correcte installatie volgens de hoogste installatie normen.
  • Deskundig, betrouwbaar en flexibel.
  • Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
  • Het gebruik van producten met de hoogste kwaliteit en-energienormen.
  • Al onze ervaren monteurs zijn F Gassen en VCA gediplomeerd.

Wij kunnnen het absoluut begrijpen als u niet meteen weet welk model in uw situatie het beste past. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Appelscha.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op