logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Markelo

Split unit Airco MarkeloSplit Unit Airco Markelo

U kent het wel, zo een beetje iedereen speurt zo rond de zomer heel internet af naar wat verkoeling door middel van een airco, ventilator of iets anders. In de winter zien we dit eigenlijk zelden gebeuren. 
De reden? Iedereen heeft wel een kachel in huis voor de koude dagen. Maar niet iedereen heeft iets tegen de warme dagen van het jaar die ook in ons land al vaker voorkomen. Het gevolg? Zo op de wamste dagen van ons jaar zit onze agenda overvol!!

Kijk daarom ook eens in de winter naar een airco uit, want daar is nog een belangrijke reden voor.
U kunt met een airco namelijk uitstekend verwarmen en, ook niet geheel onbelangrijk, u doet dit ook nog eens energiezuinig en fluisterstil. 

Een split airco in Markelo

Een airco is dus de oplossing, maar welke Airco is in uw situatie de beste oplossing want er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten Airco's verkrijgbaar (multisplit, duosplit 2,5 KW etc etc) dus een keuze maken kan heel lastig zijn. Om die reden hebben wij voor u getrainde medewerkers in dienst die samen met u kunnen bepalen wat voor uw situatie de beste oplossing is. Hier vind u de contactgegevens van onze informatie desk.


Onze medewerkers zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Energiezuinig Koelen en Verwarmen

Wist u dat ze dit ook nog eens heel energiezuinig doen en daarbij (ook niet geheel onbelangrijk)  ze zijn fluisterstil. Bent u dus in Markelo of een andere plaats in Nederland op zoek naar een Airco? Dan bent u bij AV Klimaattechniek aan het juiste adres!

Wees de drukte voor en Neem vandaag nog contact met ons op

AV Klimaattechniek staat garant voor:

  • Correcte installatie volgens de hoogste installatie normen.
  • Klantgericht, deskundig, betrouwbaar en flexibel 
  • Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
  • Het gebruik van producten met de hoogste kwaliteit en-energienormen.
  • Al onze ervaren monteurs zijn F Gassen en VCA gediplomeerd.

Wij kunnnen het absoluut begrijpen als u niet meteen weet welk model in uw situatie het beste past. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Markelo.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op