logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit airco Borger Odoorn

Split unit Airco Borger OdoornSplit Unit Airco in Borger Odoorn

Bent u op zoek naar een split unit airco in Borger-Odoorn? Een gemeente in de provincie Drenthe, die u wellicht kent van het hunebedcentrum. Ook hier leveren en onderhouden wij uw Multi split unit of split unit airco.

Met bijna al onze airco’s kunt u naast u koelen ook eenvoudig en duurzaam verwarmen.
Onze airco’s zijn dus multifunctioneel. Ideaal voor in de zomer maar ook zeker in de winter. Onze Split unit airco’s zijn energiezuinig, hierdoor zult u absoluut geld besparen op uw energiekosten.

Een split airco in Borger Odoorn

U vindt het vast ook fijn om in een omgeving te zijn waar het een aangename en fijne temperatuur is. Hier kunt u makkelijk voor zorgen door de aanschaf van een Split Unit Airco.Met een Split Unit Airco heeft u het nooit te koud of te warm dus altijd de ideale temperatuur.

Een airco in uw bedrijf


Heeft u uw eigen bedrijfsruimte en wilt u hier graag een split unit airco of een multi split airco. Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Borger-Odoorn en de rest van Nederland.
Met onze airco zorgt u ervoor dat zowel uw personeel als klanten in een niet te warme maar ook zeker niet te koude ruimte kunnen rondlopen en werken.


Contact met ons:

Als geen ander snappen wij dat het niet voor een ieder meteen duidelijk is welke airco waar het beste geplaatst kan worden. Daarom zijn wij er voor u. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco Borger-Odoorn


Ze zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.


Wees de drukte voor en Neem vandaag nog contact met ons op

AV Klimaattechniek staat garant voor:

  • Correcte installatie volgens de hoogste installatie normen.
  • Klantgericht, deskundig, betrouwbaar en flexibel 
  • Bij storingen staan wij 24 uur per dag voor u klaar.
  • Het gebruik van producten met de hoogste kwaliteit en-energienormen.
  • Al onze ervaren monteurs zijn F Gassen en VCA gediplomeerd.

Wij kunnnen het absoluut begrijpen als u niet meteen weet welk model in uw situatie het beste past. Neem vrijblijvend eens contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Goor.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op