logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco in Rolde

Split unit Airco in RoldeSplit Unit Airco in Rolde

Bent u op zoek naar een split unit airco of een multi split airco in Rolde? Wij leveren, monteren en onderhouden uw airco.

Met een split unit airco of een ander model zoals een multi split airco zorgen wij er voor dat het altijd de juiste temperatuur in huis of op kantoor of in de winkel is.
En met de meeste airco’s kunt u zowel koelen als verwarmen, dit energiezuinig en fluisterstil.
Want, wist u al dat een airconditioning voordeliger kan zijn dan een traditionele CV?

Een split airco in Rolde is de oplossing

Veel van onze airco’s kunt u multifunctioneel inzetten, in de zomer kunt u de airco uiteraard gebruiken om te koelen, maar wist u dat onze meeste airco’s ook verwarmen?
Door onze Split unit airco zorgt u ervoor dat uw ruimte altijd een aangename temperatuur heeft, of dit nu uw kantoorruimte is of uw huiskamer. Samen met u gaan wij op zoek naar de split unit airco die het beste bij u en uw situatie past.

Een airco in uw bedrijf

Ook aan bedrijven leveren wij van AV-klimaattechniek. Wij instaleren en onderhouden split airco’s in Rolde en de rest van Nederland. De airco’s zorgen ook in uw bedrijf voor een fijne temperatuur. Dit is natuurlijk erg prettig voor uw klanten of toekomstige klanten en uw personeel.


Contact met ons:

Wij snappen als geen ander dat het niet meteen duidelijk is welke airco bij u past waar deze dan het beste geplaatst kan worden. Uiteraard staan wij van Av-klimaattechniek voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split airco in Rolde

  

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op