logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Noordenveld

Split unit Airco in AnnenSplit Unit Airco in Noordenveld 

Bent u op zoek naar een airconditioning die ervoor zorgt dat u thuis of in uw kantoorsruimte in een aangename omgeving verblijft? U bent bij AV-klimaattechniek aan het juiste adres!
Wij leveren split unit airco's en multi split airco's bij u in Noordenveld. Wij leveren en monteren uw airconditioning voor u aan huis en zorgen uiteraard ook voor het onderhoud.

Onze split unit airco's en multi split airco's zorgen ervoor dat u het nooit te warm of te koud heeft, de meeste van onze airco's koelen namelijk niet alleen, maar verwarmen ook. 

Uiteraard zijn onze airco's energiezuinig en fluiststil, dit zorgt ervoor dat uw energiekosten ook een stuk minder zullen zijn. 

Een split airco in Noordenveld 

Zowel 's winters als zomers zorgen onze Split unit airco en onze multi split airco's voor de juiste oplossing. 
En wat een fijne bijkomstigheid is, onze apparaten zijn in veel gevallen zelfs voordeliger dan een traditionele installatie.

Onze airco’s zorgen ervoor dat de koude lucht van buiten, wordt omgezet naar warme lucht binnen en vice versa. Zo zorgen wij ervoor dat we energiezuinig met de warme/koele lucht omgaan.

Wij leveren de bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s. betreft. Met een split unit Airco wordt de Compressor (die in onze Airco’s toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. 

Een airco bij u thuis?

Wilt u alleen uw slaapkamer, woonkamer, studeerkamer of uw hele huis van een fijne en aangename temperatuur voorzien? Geen probleem, samen met u kijken wij naar een airco die voor uw situatie het best passend is.
Ook voor uw kantoor of winkelruimte zorgen wij voor een passende multi split airco. Zo vertoeft u, maar ook uw gezin/klanten in een fijne en aangename temperatuur. 


Contact met ons:

 Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Noordenveld (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Noordenveld.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op