logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Ootmarsum

Split unit Airco in Ootmarsum Split Unit Airco in Ootmarsum 

Bent u op zoek naar een split unit airco of multi split airco en woont u in Ootmarsum? 
Zoek niet verder, wij helpen u graag verder met uw airco in Ootmarsum. 
Wij zorgen ervoor dat we samen met u kijken naar een voor uw passende multi split airco of split unit airco die volledig aansluit bij uw wensen. 
U heeft geen omkijken meer naar uw airco. Uiteraard zorgt AV-klimaattechniek voor de levering, het monteren en het onderhoud. 

Wist u dat veel van onze modellen zowel kunnen koelen als verwarmen? Wel zo handig natuurlijk! 
Daarnaast zijn onze airco's energiezuinig en fluiststil, dit zorgt ervoor dat uw energiekosten ook een stuk minder zullen zijn. 

Een split airco in Ootmarsum 

Zowel in de winter als zomers zorgen onze split unit airco's en multi split airco's voor een aangename en fijne temperatuur. Of het nu gaat om uw huis, caravan of winkel, wij kijken samen met u naar welke airco het beste bij uw situatie past. 
In veel gevallen zijn onze split unit airco's of multi split unit airco zelfs voordeliger dan een traditionele installatie.

Onze airco’s zorgen ervoor dat de koude lucht van buiten, wordt omgezet naar warme lucht binnen en vice versa. Zo zorgen wij ervoor dat we energiezuinig met de warme/koele lucht omgaan.

Bij ons bent u verzekerd van één van de bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s betreft. Bij onze split unit Airco wordt de Compressor (die in onze Airco’s toch al fluisterstil is) buiten geplaatst.

Contact met ons:

Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Ootmarsum (of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Ootmarsum.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op