logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split Unit Airco Leek

Split unit Airco in Leek Split unit Airco in Leek

Bent u op zoek naar een Split Unit Airco of een Multi Split Unit airco? Bij Av-Klimaattechniek bent u aan het juiste adres. Ons team van Av-klimaattechniek staat voor u klaar. 
Uiteraard werken wij met alleen de beste monteurs en materialen!

Een split Unit Airco in Leek is de oplossing 

Er zijn veel misverstanden omtrent een airco. Zo wordt er vaak geroepen dat Airco's ontzettend duur is en heel veel energie verbruiken. Dit is absoluut onjuist! Een Airco is juist (althans de merken die wij verkopen) een ontzettend energie zuinig apparaat.

Daarnaast denken veel mensen bij een Airco alleen aan het koelen van de omgeving, maar wist u dat veel van onze Airco's zowel kunnen koelen als verwarmen? Dit is natuurlijk wel zo handig! 
En, wat geen onaangename bijkomstigheid is, is dat het verwarmen met een Split Unit Airco vaak voordeliger is dan een traditionele CV instalatie.

Welke Airco heeft u nodig?

Dit is absoluut maatwerk. Ons team van AV-klimaattechniek staat graag voor u klaar om u te voorzien van advies.
Want uiteraard zijn er veel mogelijkheden.Ons team luistert naar uw wensen om vervolgens een passend aanbod voor u te doen. 

Een airconditioning in het bedrijf

Ook voor uw bedrijf staat AV-klimaattechniek klaar. Wij monteren, installeren en onderhouden split airco’s in de regio Leek (en de rest van Nederland) De airco’s zorgen voor een prettige werkomgeving en daarmee ook voor productieve werknemers. Maar ook voor de klanten die uw winkel bezoeken, is de juiste temperatuur van groot belang. 

Contact over een split airco in Leek 

Voor een airco in huis of een airco op kantoor in Leek kunt u kiezen uit verschillende soorten airconditioning. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Of bent u in een andere plaats op zoek naar een airco of Split Unit Airco? Wij, ons team AV-klimaattechniek helpen u graag verder. Wij weten wat voor u de meest geschikte oplossing is in airconditioning. Wilt u weten welke airco het beste past bij uw persoonlijke omstandigheden en wensen? Neem dan contact met ons op. Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Leek. 

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op