logo

Split unit airco

In deze plaatsen levert AV Klimaattechniek split unit airco's.

Split unit Airco Oldampt

Split unit Airco in OldambtSplit Unit Airco in Oldambt

Bent u op zoek naar een airconditioning?
Bij Av-klimaattechniek bent u aan het juiste adres. Wij leveren en monteren Split Unit Airco's en Multi Split Unit airco's bij u in Oldambt of elders in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel. 

Wij leveren en monteren uw airconditioning voor u aan huis en zorgen uiteraard ook voor het onderhoud.
Met onze split unit airco’s zorgt u ervoor dat u het nooit te warm of te koud heeft. De meeste van onze Split Unit Airco's en Multi Split Unit Airco's kunnen namelijk niet alleen koelen, maar ook verwarmen. 
Dit doen zij ook nog eens energiezuinig en fluisterstil! 

Een split airco in Oldambt

Zowel zomers als 's winters zijn onze Split Unit Airco's en Multi Split Unit Airco's dus de ideale oplossing! 
En als fijne bijkomstigheid... In de meeste gevallen is dit zelfs voordeliger dan een traditionele installatie. 

Onze airco’s zorgen ervoor dat de koude lucht van buiten, wordt omgezet naar warme lucht binnen en vice versa. Zo zorgen wij ervoor dat we energiezuinig met de warme/koele lucht omgaan.

Bij ons vindt u alle bekende A merken of het nu een mono-split of multi-split airco’s. betreft. Met een split unit Airco wordt de compressor (die in onze Airco’s toch al fluisterstil is) buiten geplaatst. Hierdoor heeft u absoluut geen last van ongewenste geluiden en zijn onze Split Unit Airco's inderdaad fluisterstil. 

Een airco in uw bedrijfsruimte

Wij zorgen niet alleen bij u thuis voor een fijne en aangename temperatuur, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat uw bedrijfsruimte voorzien is van de juiste temperatuur. Zo zorgt u ervoor dat ook uw klanten en werknemers in een aangename temperatuur verblijven.
Wij hoeven u waarschijnlijk niet uit te leggen dat het van belang is dat uw klanten en medewerkers zich in een fijne temperatuur bevinden.
Neem snel contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 


Contact met ons:

Bent u benieuwd welke Airco het beste bij u in Oldampt(of een andere plaats) past? Hoe u geld op energie kunt besparen? (in sommige gevallen (bedrijven) kunt u zels profiteren van een subsidie) Neem dan snel contact met ons op! Bel via 085-1305706 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . AV-klimaattechniek heeft de kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn voor een split unit airco in Annen.

 

Ga verder naar de webshop of Neem contact op